|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Nanika Novopridruženi
Pridružen/-a: 5. sep 08, pet, 12:52 Sporočila: 2 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: sreda, 17.09.2008, 8:31 Naslov sporočila: Tedenska priprava za OPB |
|
|
Pozdravljeni!
Sem čista začetnica in sem totalno bosa, kar se tiče priprav. Zanima me, če ima mogoče kdo tedenske priprave za OPB, za tretji razred? Pa tudi če je za kateri drug razred bi bila zelo vesela...Sem privč v OPBju in nimam pojma kako se stvari lotiti. Poleg tega, pa me zanima še to: moj dan v op-ju se začne s kosilom, nato je počitek in učenje. Stem jaz zaključim. Zanima me, če moram potem v tedensko pripravo tudi napisat usmerjen prosti čas?
Hvala za pomoč! |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: četrtek, 18.09.2008, 5:48 Naslov sporočila: |
|
|
Živijo,
Imamo le tedenske priprave za 1in 2. razred, ampak važna je osnova . Znaš poiskati? Klikni na Učna gradiva>Iščite, Klikni na Načrti, priprave in za predmet izberi Podaljšano bivanje. Ni sicer dosti, morda pa se boš odločila, in delila z nami priprave, ki jih boš ustvarila sama. Se zelo priporočamo  _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Nanika Novopridruženi
Pridružen/-a: 5. sep 08, pet, 12:52 Sporočila: 2 Kraj: Slov.Bistrica
|
Objavljeno: četrtek, 18.09.2008, 19:04 Naslov sporočila: |
|
|
Najlepša hvala! Sem našla! Z veseljem bom delila kaj z vami, ko bom kaj tudi sama spesnila! Se bom potrudila! :)
Se še priporočam!
N. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|