|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Mojcula Vešč uporabnik

Pridružen/-a: 30. jul 07, pon, 17:41 Sporočila: 76 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: petek, 12.10.2012, 5:24 Naslov sporočila: Odložišče (Word, Excel, Power Point) |
|
|
Šele ob takih prispevkih s področja računalništva vidim, kako malo vem in koliko možnosti puščam neizkoriščenih! Res sem hvaležna za tvoje prispevke, Nataša!  |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: petek, 12.10.2012, 8:24 Naslov sporočila: Odložišče (Word, Excel, Power Point) |
|
|
Me veseli! Še posebno, ker prav uživam v snemanju in zato, ker tudi jaz pri tem odkrivam popolnoma neznane stvari. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
asaje1 zaslužen uporabnik
Pridružen/-a: 12. dec 06, tor, 13:10 Sporočila: 120
|
Objavljeno: ponedeljek, 15.10.2012, 6:47 Naslov sporočila: Odložišče (Word, Excel, Power Point) |
|
|
Tudi zame je to zelo uporabno. Imela bom manj dela pri ustvarjanju UL, ppt.
Projekt Zrno na .... nam tako ali tako prinaša marsikaj poučnega za tiste, ki se samoizobražujemo. Škoda, da bom prekmalu v pokoju.
Veselo na delo.
Hvala, Nataša
Lep pozdrav vsem obiskovalcem Učiteljske.net,
Andreja
Nazadnje urejal/a asaje1 ponedeljek, 15.10.2012, 13:37; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

|
Objavljeno: ponedeljek, 15.10.2012, 7:27 Naslov sporočila: Odložišče (Word, Excel, Power Point) |
|
|
Hvala tebi, Andreja, za spodbudo. Me veseli, da pride prav! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
zofka Vešč uporabnik
Pridružen/-a: 26. maj 08, pon, 14:08 Sporočila: 29 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: ponedeljek, 22.10.2012, 6:13 Naslov sporočila: Odložišče (Word, Excel, Power Point) |
|
|
Tudi jaz pridno uporabljam odložišče. Moj Word ni v slovenščini a mi tvoja slika pomaga pri prevajanju ukazov. Hvala!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

|
Objavljeno: ponedeljek, 22.10.2012, 10:36 Naslov sporočila: Odložišče (Word, Excel, Power Point) |
|
|
Me zelo veseli. In - če je kakšna potreba, namignite, kaj naj bo naslednji posnetek! _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|