|
Kazalo |
 |
 |
Sodelujemo |
 |
Arnes |
Učiteljska.net gostuje pri Arnesu. |
SIO |
Slovensko izobraževalno omrežje |
|
 |
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Kako spremljate zapiske razredničarke Miše? |
Kar ne morem dočakat novega zapisa! |
|
22% |
[ 8 ] |
Zapisi so zanimivi in jih z veseljem preberem. |
|
31% |
[ 11 ] |
No, nič posebnega. Preberem in to je to. |
|
8% |
[ 3 ] |
Kdo sploh je razredničarka Miša? |
|
37% |
[ 13 ] |
|
Skupaj glasov : 35 |
|
Avtor |
Sporočilo |
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 21.01.2008, 5:59 Naslov sporočila: Zapiski razredničarke Miše |
|
|
Prebirate razmišljanja razredničarke Miše? Kaj menite o njih? _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
Razredničarka Miša zaslužen uporabnik

Pridružen/-a: 24. nov 07, sob, 0:01 Sporočila: 193 Kraj: Slovenska devetletka
|
Objavljeno: torek, 22.01.2008, 20:06 Naslov sporočila: |
|
|
, joj, kako sem vesela, da vas toliko z veseljem bere moja razmišljanja! Saj vem, da včasih dolgovezim pa ne morem iz svoje kože. Včasih sem se sproščala s pisanjem šolskih spisov . Odkar sem učiteljica jih smem, no moram , popravljati! Od konca študija sem pisala le še priprave, načrte, seminarske naloge, poročila in statistike. Jasno, da mi to ni omogočalo prav nobene umetniške svobode. Prav razveselila sem se povabila Neuničljive, da pričnem s pisanjem na Učiteljska.net. Res me je malo skrbelo, kakšen bo odziv ... Po vašem prijaznem odzivu pa me zdaj bolj skrbi in sicer, da mi ne bi prehitro zmanjkalo "umetniškega" navdiha .
Hvala vam, dragi člani, da mi dovolite in me celo spodbujate, da pišem ! Upam, da vam na tak način lahko vsaj malo pomagam, da lažje premagujete svoje profesionalne pa tudi osebne težavice pri opravljanju našega tako zelo lepega in hkrati tako zahtevnega poklica .
Pridružite se! Pišite, vprašajte, oporekajte, zapišite svoja mnenja, dileme in ugotovitve
Se beremo! _________________ Razredničarka Miša |
|
Nazaj na vrh |
|
admin Administrator

Pridružen/-a: 23. jan 03, čet, 15:55 Sporočila: 1335 Kraj: Lj
|
Objavljeno: ponedeljek, 18.02.2008, 16:55 Naslov sporočila: |
|
|
Zdaj je pa že kar nekaj ugotovitev, da ne veste, kdo je razredničarka Miša.
Bi radi vedeli, kdo se skriva za tem imenom?
Morda ne veste, kaj sploh počne?
Rešitev uganke:
Če ne veste prvega, boste ostali nevedni - ne izdamo
Če ne veste drugega, kliknite na Spletno zbornico in poiščite Vzpone in polome razredničarke Miše. Zabavno in poučno branje!
Prosimo za komentar. _________________ Lep pozdrav, Nataša |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
V tem forumu ne moreš dodajati novih tem V tem forumu ne moreš odgovarjati na teme V tem forumu ne moreš urejati svojih sporočil V tem forumu ne moreš brisati svojih sporočil V tem forumu ne moreš glasovati v anketi
|
|